Postkort fra M!

  Hermed en lille hilsen fra crazy, cosmopolitan Copenhagen, hvor jeg endnu engang har STORNYDT mit ophold på det legendariske, 5-stjernede ‘luksusresort‘: Gun-Britt Coiffure. The very best of luxury, efter min mening! Så snart jeg træder indenfor i denne førsteklasses forkælelses-salon, og så snart jeg bliver vist vej til min sædvanlige “suite” (stol, red.), er det […]

Lignende indlæg

Take off

  Jubiiiiii… I morgen tidlig lyder “ding-dong’ets” ‘go to gate’ og ‘boarding‘ igen, finally, i min højtaler, og det er dermed atter blevet tid at spænde sikkerhedsbæltet, sætte mig godt til rette og suse afsted på ‘my kinda holiday’.   Hvor turen går hen, hvilken destination og tidszone jeg lander i og hvilket hotel jeg […]

Turen går til… GUN-BRITT COIFFURE

Frisør Gun-Britt Zeller

  FORORD “Turen går til…” er min samling af unikke, udvalgte (OCD-venlige) destinationer rundt om i det danske land. Her finder du beskrivelser, inspiration, guides, tips, tricks og insiderviden fra din helt egen reporter i søen til nogle af landets bedste og førende indenfor ferie-feeling og levering af gode oplevelser, givende aktiviteter og glædesskabende momenter for både krop, sind og sjæl. Her […]

Postkort fra ferie-land

  Kære allemand ombord, Hermed en lille hilsen fra fabulous, fantastiske “ferie-land”, hvor jeg er kommet både godt frem og retur igen. Jeg har bl.a. været på “sightseeing“*, set og snuset til den ene fashionable butiksrude efter den anden, indåndet byens lettere forurenede “duft” og essens af hele min tur; badet i en fontæne af […]

At rejse er at leve

At rejse er at leve

  “At rejse er at leve“ Så simpelt, så ‘short’ og så ‘spot on’ skrev eventyren og eventyrernes skaber tilbage i 1855. Én sætning, der har bølget sig vej op gennem generationer og til den dag i dag, hvor den stadig har sin berigtigelse og bølgegang i H.C. Andersens eget moderland. Dengang var ‘at rejse’ […]

VELKOMMEN

  Kære passager, Velkommen ombord på mit skib.   Kig dig endelig omkring på de forskellige dæk, udforsk omgivelserne, fornem atmosfæren og læn dig så godt til tilbage og glæd dig til at sejle med ud på en rejse, hvis destination endnu er ukendt, men som forhåbentligt – langt ude i horisonten – vil forvandle […]