Halle-JUL-jah ❤️

  Shy… stille… prøv at lyt engang… – er det kun mig, der hører vintervejrets sang…? Bjældeklang, rensdyrsvrinsk og ho-ho-ho i det fjerne, – himlen nu kun lyst op af den smukkeste julestjerne.   For ned daler du dejlige december nisseven, – i ét helt år har vi gået og været så julespændt. På det […]

Lignende indlæg

Club 29

  Kære alle ❤️ I skal selvfølgelig ikke snydes for en lille opdatering på min dag i tirsdags. Men, allerførst en STOR buket roser med TUSIND TAK for de sååå søde hilsener 💐 🇩🇰 Jeg en dejlig dag med ALT det bedste fra fødselsdagens fantastiske cocktailkort ~ shaked med ‘happy hour’ i disken af fejring, fiesta og forkælelse🎊🎉 Og selvom vejrguderne flere gange forsøgte at […]

Livets 10, 20, 30…

    I morgen, tirsdag, er det tid til at tage springet ud fra den 29. vippe i livets store “10, 20, 30…”. Og her dagen før dagen føles det både skræmmende som sindsygt “gammelt” (sorry årgang 88’er og nedefter!), at det er mit sidste år i tyvernes-bassin! Skræmmende fordi, jeg endnu ikke har formået/prøvet […]

Lyden af Midsommer

Midsommer

  ♫  Vi elsker vort land, men ved MIDSOMMER mest” ♫   Kære Holger Drachmann, Jeg kunne ikke være mere enig! Midsommer og Sankt Hans aften har altid – siden mine fødder tog sine første, vaklende OCD skridt – stået som noget ganske særligt og magisk for mig. Skoleåret ringede e n d e l i […]

Tak til Thor

  Thor er ude med hammeren Thor ved sgu, hvordan en ordentlig fest skal skrues sammen med: Bagende musik fra himlens højtaler, blinkende diskolyn & rigtig konfetti-REGN! ⚡ ⛈ Håber, han hygger sig 🙈 Go’ weekend, allemand 🤗     O’høj & splitte mine bramsejl, matros Mette  

Kom maj, du søde milde

Kom maj, du søde milde Herfra kysses MAJ varmt velkommen 💋 Jeg eeelsker simpelthen denne sprudlende tid, hvor det både pipper, pipler og popper med liv, lys og luft. Foråret gør bare et eller andet i mig. Lidt… …som en tændstik, der igen tændes i mig, – en flamme, der brænder og lyser min vej. Som Modersol igen bader […]

Gæk, gæk, gæk

    Kykkeliky allemand, I ønskes en rigtig skønherlig Påske med dem, der står Jeres hjerter nære 💛🐥🐣💛 Et lille gækkebrev/hilsen til Jer nedenfor 🙂 Gæk, gæk, gæk…       Kykkeliky, o’høj & splitte mine bramsejl, matros Mette    

With LOVE from…

  LOVE is in the air   Jeg har lidt kærlighed i “overskud” i dag, som jeg drysser ud af nedenfor (se billede 👇) ❤     Alle passagerer (læsere, red.) ønskes en rigtig skønherlig weekend med masser af ‘L🖤VE in the air‘ + lots of spring-vibes  (fingers crossed🤞)  🌷🌸🌷🌸 Husk, vi natten til søndag indhenter en time i den estimerede rejsetid 😉 #sommertid […]

Lidt i fem…

…var klokken, da jeg vågnede af mørkets stilhed og besluttede mig for at ro en lille tur ud i det, mens fastlandet endnu sov sødt. Jeg elsker denne stilhedens ekko førend morgengry, morgenstøj og mandags morgenmylder. Jeg ville ønske, jeg her kunne tilføje et “førend, OCD’en fik øjne”… men! Ja, lad os egentligt bare holde her, […]

Wouldn’t let me go…

  …sleeping 💤💤💤 Ole Lukøje nægter simpelthen af suse på date i Drømmeland med mig her til aften🌙  Jeg har prøvet med det ene (score-)trick efter det andet. Talt får og faldne snefnug ❄ Men intet synes at hjælpe… Åhh, lad mig nu bare få et lille hvil væk fra tankernes tinnitus og uendelige karruseltur, tak! Nighty night and soft dreams herfra, […]