Godt nytår🥂🍾🎊

Kære trofaste Señor & Senõritas💃🕺 Først, rigtig godt nytår til Jer alle herfra skuden. Jeg håber, I har haft en smuk som velsignet jul – samt er kommet godt fra kaj i 2019. Dernæst, long time no see! I know, kære læsere – I know, I know! Og for at gøre et langt ‘juleevangelie’ kort så […]

Lignende indlæg

Glædelig jul ❤️

    Mens julefreden stille sænker sig, – er det tid til årets sidste julehilsen fra mig. For lige om lidt ligger alle gader øde, – når vi fejrer, Maria Jesusbarnet skulle føde, En traditionsrig og hellig tid, der os nu venter, – efter 24. dejlige dage i december! Jeg ønsker dig & familien en […]

Halle-JUL-jah ❤️

  Shy… stille… prøv at lyt engang… – er det kun mig, der hører vintervejrets sang…? Bjældeklang, rensdyrsvrinsk og ho-ho-ho i det fjerne, – himlen nu kun lyst op af den smukkeste julestjerne. For ned daler du dejlige december nisseven, – i ét helt år har vi gået og været så julespændt. På det søde […]

Club 29

  Kære alle ❤️ I skal selvfølgelig ikke snydes for en lille opdatering på min dag i tirsdags. Men, allerførst en STOR buket roser med TUSIND TAK for de sååå søde hilsener 💐 🇩🇰 Jeg en dejlig dag med ALT det bedste fra fødselsdagens fantastiske cocktailkort ~ shaked med ‘happy hour’ i disken af fejring, fiesta og forkælelse🎊🎉 Og selvom vejrguderne flere gange forsøgte at […]

Livets 10, 20, 30…

    I morgen, tirsdag, er det tid til at tage springet ud fra den 29. vippe i livets store “10, 20, 30…”. Og her dagen før dagen føles det både skræmmende som sindsygt “gammelt” (sorry årgang 88’er og nedefter!), at det er mit sidste år i tyvernes-bassin! Skræmmende fordi, jeg endnu ikke har formået/prøvet […]

Lyden af Midsommer

Midsommer

  ♫  Vi elsker vort land, men ved MIDSOMMER mest” ♫   Kære Holger Drachmann, Jeg kunne ikke være mere enig! Midsommer og Sankt Hans aften har altid – siden mine fødder tog sine første, vaklende OCD skridt – stået som noget ganske særligt og magisk for mig. Skoleåret ringede e n d e l i […]

Tak til Thor

  Thor er ude med hammeren Thor ved sgu, hvordan en ordentlig fest skal skrues sammen med: Bagende musik fra himlens højtaler, blinkende diskolyn & rigtig konfetti-REGN! ⚡ ⛈ Håber, han hygger sig 🙈 Go’ weekend, allemand 🤗     O’høj & splitte mine bramsejl, matros Mette  

Kom maj, du søde milde

Kom maj, du søde milde Herfra kysses MAJ varmt velkommen 💋 Jeg eeelsker simpelthen denne sprudlende tid, hvor det både pipper, pipler og popper med liv, lys og luft. Foråret gør bare et eller andet i mig. Lidt… …som en tændstik, der igen tændes i mig, – en flamme, der brænder og lyser min vej. Som Modersol igen bader […]

Gæk, gæk, gæk

    Kykkeliky allemand, I ønskes en rigtig skønherlig Påske med dem, der står Jeres hjerter nære 💛🐥🐣💛 Et lille gækkebrev/hilsen til Jer nedenfor 🙂 Gæk, gæk, gæk…       Kykkeliky, o’høj & splitte mine bramsejl, matros Mette    

With LOVE from…

  LOVE is in the air   Jeg har lidt kærlighed i “overskud” i dag, som jeg drysser ud af nedenfor (se billede 👇) ❤     Alle passagerer (læsere, red.) ønskes en rigtig skønherlig weekend med masser af ‘L🖤VE in the air‘ + lots of spring-vibes  (fingers crossed🤞)  🌷🌸🌷🌸 Husk, vi natten til søndag indhenter en time i den estimerede rejsetid 😉 #sommertid […]