VELKOMMEN OMBORD

 

Kære læser ~ kære passager,

 

Velkommen ombord på mit skib.

 

Som passager kan du se frem til en unik, åben og ærlig rejsefortælling. En fortælling, der tager udgangskurs i og sætter hovedkursen mod dagligdagens ka(m)psejlads i angstens storm- og farefulde farvand. En fortælling, der går ombord i ”OCD-søsygen” og dens knob-rækkende konsekvenser. Og en fortælling, der sejler mod destinationen en dag – langt ude i horisonten – at kunne forblive “sø-stærk” og immun.

Med andre sø-termer er det er en fortælling i både med-, mod- som høj bølgegang. En formkurve i eksponerings-grader og -styrke. Og sidst men ikke mindst en forvandling af en meget søsyg, lille matros, der har mistet både greb, reb og retning om sin skude og må sejle så grueligt meget igennem, førend kaptajn-kasketten, det halve sørige og titlen som kaptajninde ved eget ror ~ boss over eget liv ~ venter i horisonten.

Jeg døber denne rejse:

 

Jeg har hejst både mast, rælling og sat alle sejl til for at give dig, kære læser og passager – et så ærligt indblik i denne rejse. Og jeg håber, du vil hoppe med ombord og stikke afsted til søs med “me, myself, my OCD & I…?


Endnu engang velkommen indenfor i min OCD-kahyt!

 

O’høj & splitte mine bramsejl,

matros Mette

 

 

Comments are closed.