Self-Care

Take care - #selfcare ♡  Take care - #selfcare ♡ 

Bliv inspireret til at passe (endnu) bedre på dig selv, når jeg i den kommende tid sætter fokus på, hvordan du kan booste din mentale velvære gennem #selfcare 

Jeg vil løbende tilføje nye illustrationer til samlingen. En samling, som jeg håber kan blive til et lille opslagsværk/illustrativ “billedbog”, hvori du kan bladre og hente fornyet inspiration.

#selfcare

Når verden (udenfor som indeni) synes urolig og ukontrollerbar, har vi det med at søge mod det, vi kan kontrollere. Det, der giver os tryghed, komfort og fornyet energi. Det, der giver os følelsen af velvære for både krop, sind og sjæl.
Ved at gøre noget godt for os selv, pleje os selv og opfylde vores behov, kan vi være med til at berolige, lindre stress og gøre det mere tåleligt for os at tackle og komme gennem livets udfordringer som svære tider på. Det, der også kaldes for taking care” – nemlig Self-Care