Turen går til… GUN-BRITT COIFFURE

Turen går til… GUN-BRITT COIFFURE

Turen går til - GunBritt Coiffure

FORORD

“Turen går til…” er min samling af unikke, udvalgte (OCD-venlige) destinationer rundt om i det danske land. Her finder du beskrivelser, inspiration, guides, tips, tricks og insiderviden fra din helt egen reporter i søen til nogle af landets bedste og førende indenfor ferie-feeling og levering af gode oplevelser, givende aktiviteter og glædesskabende momenter for både krop, sind og sjæl. Her er det lysten, der skal få flyveren til at lette mod feriemålet ~ og lysten, der skal hellige OCD-midlet! Happy holiday everybody!


 

GUN-BRITT COIFFURE SALON

 

Med sine blot få meter til Kongens Nytorv, “Den Hvide Dame” og Nyhavns glade guttere – samt midt i Københavns mest eftertragtede, ekstravagante shoppinggader og luksuriøse stormagasiner, finder du ‘the very best of luxury‘. Et sted så unikt; en juvel så smuk, at det næsten er synd at dele min lille hemmelighed, men samtidig også alt, ALT for magisk til at lade være. Forklaring følger!

 

One of a kind

For lige her, nærmere bestemt Ny Østergade 23, gemmer sig et sandt femstjernet slaraffenland for skønhedselskere. En lille bid af himlen. Et lille hjørne af paradis. 500 kvm. liebhaver fordelt på to etager. Omgivelserne eminente, excellente, eksklusive. Indretningen stilbevidst, sofistikeret, skandinavisk gennemtænkt. Stemningen hjertevarm, hyggelig, hjemlig; i en grad, der minder om at være inviteret indenfor i en privat bolig. Atmosfæren afbalanceret, afslappende, afstressende; næsten hypnotisk healende! En tidszone af velvære, velbefindende og vitalitet.

Og det er nøjagtig, hvad der møder dig, fra dét øjeblik du træder indenfor i salonens storslåede lobby/reception. Her føler du dig med det samme ventet, velkommen og varmt taget imod af et smilende, serviceminded personale, der løfter kundepleje til helt nye højder. Og her er du i centrum, selve omdrejningspunktet, hvorfra personalets verden går. Det er kun begyndelsen!

 

360° wellness

Efter du har meldt din ankomst, tjekket ind og vist vej til din “suite” (stol, red.), står nu kun den ene forskønnende oplevelse efter anden i kø som perler på snor. Og det eneste, du skal gøre, er at læne dig godt tilbage i salonens behagelige, bløde stole, give dig hen, tage imod og lade feriestemningen langsomt sænke sig. For nu venter en velfortjent pause væk fra hverdagen i en (sær)klasse, du sent vil glemme. 

I salonens ‘spa-område’ kan du glæde dig til den rene velvære: Veltempereret, varmt vand og en vidunderlig hovedbundsmassage, der kan sende selv de mest højspændte, forfrosne skuldre i vatter igen!

 

Forplejning

Og som det ikke er nok, tilbydes også fuld forplejning, ‘chair-service‘ (roomservice, red.), direkte til (sol-)stolen. Et imponerende udvalg fra Valrhona-chookalde til hjemmelavet smoothies, kaffe, Perchs the (efter egen yndlingssmag), krystalklart drikkevand tappet fra egen “vandkilde” og i egne, specieldesignede flasker. Og er du stamgæst af huset, ved personalet præcis, hvad du ønsker fra “kortet”.

 

Because you’re worth it

Dette slogan kunne lige så godt tilhøre hele Danmarks ukronede, førende frisørdronning, Gun-Britt Zeller, der på denne adresse har skabt et enestående imperie af eksklusivitet, kvalitet, godt håndværk og masser af “because you worth it“- feeling. Mere end 50 års viden, erfaring og dygtiggørelse huserer i en grad, der gør stedet til ét af landets førende. Og alt denne knowledge har hun formået at videregive, lære fra sig og øse ud af i lange baner til hele sin fuldstændige fantastiske og fænomenale “frisør-familie”. For det er nemlig lige præcis, hvad hele hendes team af ansatte synes at være; ‘one big family‘. Alle mestrer de generationers lærdom, teknikker med mere samtidig med, de altid er opdateret på tidens nyeste og største trends og tendenser. Hver og en har de speciale i, hvordan de bedst skræddersyr og skaber dét look, der passer til dig og din person(lighed) ud fra dine ønsker. Større samling af talentmasse og talentfulde, dygtige hænder på ét og samme sted, findes næppe!

Med en stoleplads her kan du slippe alle bekymringer og skrækscenarier. Men det, du ikke kan slippe igen, er stedet. Har du først været her én gang, går du aldrig tilbage til andre “fusere”!

 

My shooting star ✨


TANJA ISABEL LARSEN
Senior hairstylist
Gun-Britt Coiffure


Dette fine, fantastiske og fortryllende forbillede, frisør og fashionista i én og samme human being gør det gang på gang og har gjort det igen: Skabt den skønneste forårsforvandling til mine lokker.

Tanja kan om nogen trylle med farver og saks i en sådan grad, at miracles happen! Hun mestrer sit håndværk helt ud til fingerspids-perfektion og er så dygtig i både tilgang som teknikker, at jeg ikke er ét sekund i tvivl: This girl will be the name on everybodies lips!

Ingen andre end Tanja har adgang til eller må touch my hair. Fordi ingen andre end Tanja kan touch it like she does!

 

Wanna sparkle as rhinestones shine?

💇 Gun-Britt Coiffure

📍Ny Østergade 23
1101 København K.

📞 33 93 13 53

 Tanja Isabel Larsen

BEDØMMELSE

    

    

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *