“Når angsten rammer”, psykolog Elena Leah

“Når angsten rammer”, psykolog Elena Leah

Når angsten rammer

Benzin på bålet

I forlængelse af mit indlæg i går om Corona/covid19 (læs det her) har en af landets dygtige psykologer, Elena Leah (…kære fellows, I kan allerede nu godt skrive jer hendes navn bag øret #upcoming_supernova), skrevet et  FANTASTISK og virkelig anbefalelsesværdigt must-read-indlæg om netop corona og angst, som jeg vil opfordre alle til at læse.

For hele situationen – ikke kun i Danmark men i hele verden –  fylder og bekymrer naturligvis i os alle. Kurven over udbrud, uvished og uventede drejninger går til stadighed kun én vej; nemlig den forkerte, og kæmpede du ikke med angst før, vi lærte at stave til og udtale Corona, ja, så er der desværre mange, rigtig mange hos hvem, den gør sit indtog netop nu.

For de af os, der i forvejen huserer makkerparret angst og OCD, er det store OG nødvendige fokus på håndhygiejne, bakterier, smitte og isolation som benzin direkte på et allerede antændt bål!

Balancegangen er virkelig hård-fin i disse tider.  Den megen tid hjemme, betyder ikke kun ekstra tid til bekymrings- og katastrofetanker, men også ekstra, ekstra tid til udførelse af tvangshandlinger. Jeg må derfor holde fast og stå fast, så OCD’en ikke sætter sig fast og” brænder” hele hytten op!

Og her er det så, at psykolog, Elena Leah, kommer os alle til undsætning. I sit indlæg “Corona og angst” hjælper hun os på vej med fire konkrete råd og simple redskaber. Jeg vil kort nævne dem i overskriftsform her, men hop over hos Elena Leah og få den fulde “køreplan” her.

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *