Claudia Rex, ambassadør OCD-Foreningen

Claudia Rex, ambassadør OCD-Foreningen

Claudia Rex, Ambassadør, OCD Foreningen
📸 Foto: Anja Ekstrøm

Mandag aften valsede Claudia Rex forbi Aftenshowet på DR1 i sin rolle som OCD-Foreningens nyudnævnte ambassadør.

Claudia er nok bedst kendt i offentligheden som professionel dansedarling i TV2’s Vild med Dans. Men udenfor de bonede gulve slår hendes CV også sine rhythm ‘n’ moves forbi stilarter som tøjdesigner, influencer, TV- og radiovært. Privat har Claudia vundet sin Pelles hjerte, men hendes nok største triumf og trofæ i livets 33. turnering so far, må uden tvivl være titlen som MOR til lille Zacharias👶

Hvis du, som jeg, allerede nu er blevet bare ét chasse forpustet af Claudias importerende “fodarbejde” – så vent …bare vent! Der er nemlig laaangt fra sat hverken hæl eller tå i hendes mester-koreografi her.

For Claudia er samtidig #enafos. En af os, der siden barnsben har danset hånd-i-hånd med OCD’en. En af os, der har trænet på konkurrenceniveau i at holde vores “partner” skjult for omverdenen. Og en af os, der nu står åbenhjertet frem i håbet om at kunne hjælpe bare én fellow friend on floor med at puffe og skubbe til OCD’ens utrættelige danseglæde og til det tabu, der desværre stadig slæber efter og gør de psykiske danse(-diagnoser) til “forbudte trin“.

I klippet kan du møde Claudia til en hudløs, åben og ærlig snak om livet med OCD; hvilke tvangstanker og tvangshandlinger, der endte med at (over)tage føringen og styringen i livets lanciers, samt ikke mindst hvilke udfordringer som benspænd, det har givet hende.

Udover og i forlængelse med Claudias nye virke som ambassadør for OCD-Foreningen, vil hun ligeledes koreografere en række podcasts, der skal stille skrapt på livet i OCD’ens “rampelys”, dens trin og bevægelser.

Herfra høster Claudia både KÆMPE RESPEKT, thumps up og dobbelt op på 10-taller for at stå frem og dele sin historie; det er SÅ vigtigt🙏 TAK, Claudia ❤️

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *