OCD-land

Let me be your guide

Her finder du postkort fra en af ‘de lokale’, indfødte, i byen. Bliv klogere på både land, befolkning, kultur som sprog; lær om både nationale forskelle som ligheder (symptomer) og vær med til at udbrede og fremme “turismen” (#bryd_tabuet) én gang for alle.

Hverdagsråd, psykolog Elena Leah

Så er der nyt fra vores dygtige “hus-psykolog”, Elena Leah. Sidste gang gav hun os fire konkrete redskaber til, når angsten rammer, og denne gang præsenterer hun os for “seks små superhelte”, vi alle med fordel kan implementere i vores dagligdag og specielt nu i disse Corona-tider for at passe på os selv, vores psyke og generelle velbefindende.

🎧 Podcast om OCD, ugeskriftet.dk

Lyt med, når overlæge og professor i børne- og ungdomspsykiatri, Per Hove Thomsen, interviewes til UGESKRIFT FOR LÆGER om OCD, tvangstanker og tvangshandlinger hos børn og unge.

“Når angsten rammer”, psykolog Elena Leah

I forlængelse af mit indlæg i går om Corona har en af landets dygtige psykologer, Elena Leah, skrevet et FANTASTISK og virkelig anbefalelsesværdigt must-read-indlæg om netop corona og angst, som jeg vil opfordre alle til at læse.

All in this together 💙

Kære alle, Pas på jer selv og hinanden i denne tid. Følg Myndighedernes opfordringer, hold øje med coronasmitte.dk og send så masser af kærlighed og karma til vores hårdtarbejdende venner i både sundhedssektor, politi, beredskab, regering, ministerier og mange, MANGE flere brancher og organisationer, der alle kæmper og knokler i døgndrift i denne tid ❤️

Mette Lene Johansson, Ångestväns nye ambassadør i Danmark

Jeg er meget stolt, ydmyg og beæret over at kunne fortælle, at jeg er ny, dansk ambassadør og ansigt udadtil for Ångestvän i Sverige. Et fantastisk projekt og initiativ, som jeg tidligere skrev om her, og som jeg både beundrer, brænder for og ser frem til at blive en del af.

En Max Classic’er fra “prO-C-Ducenten” 🍦

I år er et af de år, hvor kalenderbladene synes blottet og tomme for aktiviteter. Aktiviteter af den lystbetonede slags; dem, der giver livets vaffelis sit krymmel og guf på toppen, sine kugler sit indhold, liv, mening og oplevelser samt selve vaflen noget at ”holde” i (holdepunkter, red.).

Claudia Rex, ambassadør OCD-Foreningen

Claudia Rex valsede forbi Aftenshowet på DR1 til en snak om livet med OCD, tvangstanker og tvangshandlinger, og om sin nye rolle som ambassadørfor OCD-Foreningen.