OCD-land

Let me be your guide på en sightseeing ind i sygdommens supermagt!
Her finder du postkort fra “byen, der aldrig sover” – fortalt af din egen lokale/indfødte turguide og tilsat små illustrative souvenirs, som jeg håber, du kan tage med videre i bagagen herfra.

Happy Mother’s Day

Ønsker alle jer fantastiske mama’s en rigtig glædelig 09. maj og mors dag 💕 Herfra sender jeg en kæmpe buket afsted med taknemmelighedens roser og hjertes største MERCI, fordi I er til ♡

Tid til dig ♡

Selfcare handler om bevidst at tage T I D til dig selv til gavn for både din krop, dit sind og din sjæl. Gå på opdagelse og find inspiration i min egen TOP 8 ♡

Finally forår 🌸

Så blev det eeendelig 1. marts og forårets kommen 🌸 Det “fejrer” jeg med denne lille illustration, mens jeg nynner “forår, forår kom nu frem – vi har ventet længe”

Happy New Year 🍾🥂

Du ønskes et BRAG af et godt og lykkebringende 2021🍾🥂 Må poppe og eksplodere i et festfyrværkeri af glæde, godt helbred, mental balance og dreams to come true.

Merry Christmas everyone ❤️🎄🎅

År 2020 er ved at gå på hæld. Jeg har kogt året ned til en lille, lækker julekaramel, som du kvit og frit kan smage og gulme på, hvis du har lyst. Velbekomme!

❤️-lig december

HALLE-JUL-JAH og glædelig første december til dig og din nissebande ❤️