OCD-land

Let me be your guide på en sightseeing ind i sygdommens supermagt!
Her finder du postkort fra “byen, der aldrig sover” – fortalt af din egen lokale/indfødte turguide og tilsat små illustrative souvenirs, som jeg håber, du kan tage med videre i bagagen herfra.

🖤 Friday

Angst og OCD’en holder Black Friday og spammer mig med “gode” og lokkende knaldtilbud i…

Et penselstrøg for psyken – DEL 2 🎨

I forlængelse af mit forrige indlæg om mediernes dækning af fysiske og psykiske sygdomme imellem, har jeg forelagt TV2 mine synspunkter. I et skriftligt svar fra kanalen, som du kan læse uddrag af her, kommenterer og forholder jeg mig til deres synspunkter.

Happy Halloween 👻🎃👻

Jeg ønsker alle en rigtig glædelig Halloween og sidste dag i oktober 🧡🎃🧡 Pas på jer selv og hinanden derude, husk afstand og håndsprit og lad så mørket falde på og spøgelserne slippe ud af skabet til trick or treat 👻

OCD Awareness Week 2020 🎗

I uge 42 b l æ s e r efterårsferien ind over det ganske, danske land. Det betyder for mange udsigt til et tiltrængt, lille “vejrskifte” – en 5-døgns prognose, hvor termometeret står på samvær, nærvær og klassisk, dansk hygge, ligeså langt øjet rækker!

Sindets dag 2020🎗

Lørdag den 10. oktober er det international Sindets Dag. En dag, der – siden 1992 – er blevet markeret og dedikeret til dels at sætte fokus på, skabe massiv offentlig opmærksomhed omkring samt udbrede kendskabet til psykisk sårbarhed og mental sundhed.

En skrue løs i hovedgade🔧🔨

For nogle er hovedets reolsystem samlet som et IKEA møbel, hvor mindst én eller flere søm og skruer mangler! Og med en hurtig hovedregning vil en “skue løs” i hovedgade dermed betyde, at en af de bærende hylder vil hælde få eller flere grader til OCD’ens side…

Angstens typehus 🏡

Træd indenfor i angstens arkitekttegnede typehus, når byggemand Angst holder åbent hus, og inviterer dig, kære læser, indenfor i sin byggeproces.