Velkommen

- ombord på mit skib - indenfor i min kahyt

O'høj kære passager, læser, besøgende,

Først og fremmest -lig velkommen på dette togt: “Fra matros til Kaptajn”.

Jeg håber, du vil nyde din tid ombord, kigge dig omkring på mit skibs forskellige dæk, udforske omgivelserne, fornemme atmosfæren, dykke ned i livet til søs (både over som under angstens overflade) og måske, hvem ved, tage en lille souvenir eller to med dig i bagagen herfra?

Jeg har hejst både mast, rælling som sat alle sejl til for at give dig en så åben og ærlig rejseoplevelse og fortælling som muligt..

Skulle spørgsmål, kommentarer, input, ideér mm. bølge sig vej – så tøv endelig ikke én sømil med at henvende dig i receptionen. Den korteste vej er ved at klikke her, men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe med ‘klokken’ på dækket yderst til højre i menubjælken.

Endnu engang velkommen indenfor – og tak fordi, du har valgt stikke afsted med “me, myself, my OCD & I”.

O’høj & splitte mine bramsejl

Velkomsthilsen

Sømadskor søges

Sømandskor søges

Heya allemand, Så er vi stævnet ud og i gang!   Og jeg skal da lige love for, at første nat ombord har været alt andet end vindstille! Bølgerne er gået højt mellem OCD’en og jeg,

Læs mere
Velkommen til mettelenejohansson.dk

VELKOMMEN

Velkommen ombord på mit skib. Kig dig endelig omkring på de forskellige dæk, udforsk omgivelserne, fornem atmosfæren og læn dig så godt til tilbage og glæd dig til at sejle med ud på en rejse,

Læs mere