VELKOMMEN

VELKOMMEN

Velkommen til mettelenejohansson.dk

Kære passager ♡ Kære passager ♡

Velkommen ombord på mit skib.

Kig dig endelig omkring på de forskellige dæk, udforsk omgivelserne, fornem atmosfæren og læn dig så godt til tilbage og glæd dig til at sejle med ud på en rejse, hvis destination endnu er ukendt, men som forhåbentligt – langt ude i horisonten – vil forvandle sig til et fint, lille rejseeventyr, der kan sendes med flaskepost hjem til inspiration og glæde for andre sindslidende matroser, der går med samme ønske, drøm og håb: At smide OCD-piraterne overbord og selv at blive kaptajn ved eget ror ~ boss over eget liv.

Jeg håber, du vil nyde din tid og dit ophold her til vands 😊

Du skal altid være mere end velkommen til at hilse på med en kommentar. Du finder kommentarfeltet lige under hvert indlæg.

Tak fordi, du har valgt stikke til søs med “me, myself, my OCD & I”

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
9 Kommentarer
 1. Kæreste Mette. Tillykke med at have søsat dig på dette eventyr – og hurra for dit mod og din ærlighed. Du er helt igennem et fantastisk menneske, og på dette ocean glæder jeg mig til at følge dig og din sejltur imod det ønskede X. Jeg har altid været fascineret af dine skrivefærdigheder, som er ærlige, kærlige og humoristiske. Det sætter krydderi på et til tider så trist (men andre gange også komiske) OCD-område. Dit resultat ved denne hjemmeside og ved dette første indlæg er super-duper-skulderklappende-krammende anerkendt her i st-B. Vi elsker dig! Ses på bølgen den blå

 2. Hej Matros og Kaptajn Mette Lene Johansson,

  Super flot hjemmeside, elsker at sejle, min far sejlede, du og jeg har sejlet på Oslo båden, mig selv 8.406 km fra Miami til Valparaiso. Glæder mig til at følge skibet.

 3. Kære Mette Matros
  Jeg har længe været på udkig efter et kor og med denne invitation vil jeg ønske os ud på de vilde våger – stemme i, når sejlet skal sættes og håbe på at flere stemmekræfter vil påmønstre, så vi i samlet flok kan trodse søens høje bølger og synge så højt at OCD´en må gå planken ud.
  SHIP OHØJ

 4. Kære Mette
  Hvor jeg glæder mig til at følge dig og dit skib på dette spændende, bølgende og livsberigende rejseeventyr.
  DU.ER.SEJ! Super flot gået

 5. Hej med dig! Det bliver spændende, hvor dit skib slutter turen. Måske en tur til Holland ? Det var netop Holland, der vandt årets Eurovision, som blev afholdt i Tel Aviv; du er måske på vej derfra netop til det europæiske fastland. Jeg glæder mig til nye udfordringer, nye byer som vi sikkert får at se – der hvor du kommer til havn.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *