Sømandskor søges

Sømandskor søges

Sømadskor søges

Heya allemand,

Så er vi stævnet ud og i gang!

 

Og jeg skal da lige love for, at første nat ombord har været alt andet end vindstille! Bølgerne er gået højt mellem OCD’en og jeg, der begge ihærdigt har kæmpet om kaptajn-kasketten. And let’s just face it; vi er vist ikke heeelt enige (endnu!) om dén post og fordeling… Hopefully coming up!

Jeg ved derfor nu med syv sejl, at jeg får brug for ALT, hvad skuden kan trække af viljestyrke, gåpåmod, power og udholdenhed for at stå imod og stå fast overfor min ‘partner in crime’.

 

Men vigtigst af alt får jeg brug for mit eget lille online heppekor til at…

 • sende mig en let brise af karma & kærlige bølgeskvulp
 • puste fornyet vind og gode vibes i min retning
 • og dele ud af erfaringer, råd, tips og idéer med mig undervejs

 

Og hvem ved, måske er jeg så heldig, at der gemmer sig en vidunderlig, skøn stemme i dig, kære passager? I så fald håber jeg, du melder dig på banen – så vi sammen kan danne et stærkt sømandskor, der kan overdrive og -vinde OCD’en? I definitely need you onboard! 🙂

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
6 Kommentarer
 1. Count me in…. Jeg sender daglige, ikke bare briser, men storme af karma og kærlige bølgeskvulpene dig, min kære.

 2. Det er godt nok en fantastisk smuk hjemmeside du er i gang med og du skriver så spændende og smukt! Jeg beundrer din mod! Sender dig masse energi og god vind i sejlene :-). Har tænkt meget på dig de sidste par år, selvom det er længe siden gymnasiet… Tænker fortsat på dig og sender knus og mange KH

  1. Tusind tak, søde Anna❤️ Sikke en dejlig besked! Ja, det er længe siden efterhånden og du og din søde familie er også ofte i mine tanker. Det kunne være hyggeligt at mødes en dag Stort knus, M

 3. Hej Mette.
  Vil bare sige at jeg synes at det er så stærkt at du deler din historie. Jeg kan slet ikke begynde at forstå hvad det kræver af dig. Jeg har fulgt lidt med på sidelinjen (lidt på overfladen kan jeg se) gennem din mor. Du har min dybeste respekt!

  1. Hej Birgitte ☺️
   Tusind tak for din hilsen – hvor er du altså bare sød! Ja, min OCD’en kræver desværre en hel del mig, men desværre også af mine forældre, der står på spring og hjælper mig meget i dagligdagen.
   Jeg håber, du og familien alle har det godt og får en skøn sommer ☀️
   Knus til dig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *