Tvangstanker slog næsten Mette ihjel: “Jeg lå på mit køkkengulv i tre år”

Tvangstanker slog næsten Mette ihjel: “Jeg lå på mit køkkengulv i tre år”

Tvangstanker slog næsten Mette ihjel: "Jeg lå på mit køkkengulv i tre år"

Så er det i dag (og en uge frem), at du kan møde mig til en åben og ærlig snak om livet med OCD i “UDE OG HJEMME” (på gaden fra tirsdag den 28. maj 2019). Yes, du læste rigtigt – i en alder af snart 30 “rammer” jeg nemlig deres målgruppe 😉 …eller det vil sige, min OCD gør!

For ikke alene skildrer det sindets sårbarhed og skæbne; det vidner som viser – underbygger som understreger netop også vigtigheden af, at OCD er relevant at belyse og oplyse om i ALLE aldre. I ALLE livets aspekter. På tværs af ALLE generationer. For OCD kan nemlig ramme os ALLE som Amors pil!💘 Og særligt denne målgruppe er jeg oprigtigt stolt og beæret over at få lov til at “henvende” mig til, da det – som oftest – er her, fortidens fordomme endnu florerer.

Da redaktionen derfor kontaktede mig – på baggrund af DR-udsendelsen (som du stadig kan nå at se lige her) – var jeg ikke ét sekund i tvivl, at den spalteplads ville jeg gerne udfylde 😉

Det er der nu kommet dette fantastiske, fine og yderst velskrevne interview og artikel ud af. Tusind tak til Ude & Hjemmes så søde, dygtige og professionelle team, journalist Anne Kristensen og cheffotograf Gregers Overvad.

Jeg håber, du vil læse med ❤️

Du finder mig i din næremeste/foretrukkende bladkiosk/app.

God læselyst 😊

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *