En hyldest til far 💙

En hyldest til far 💙

En hyldest til far

En hyldest til far …på fars dag 💙

Ved årets OCD konference i Århus lørdag d. 6. april, tonede min far, Lars Peter Johansson, frem på talerstolen og holdt et oplæg om dels at være pårørende til en svært OCD-ramt datter samt om vores ‘oplevelser med systemet’ (behandlingssystemet, red).

OCD-Foreningens medlemsblad, OCD-NYT, var selvfølgelig på pletten, og det er der nu kommet en flot artikel + forsidebillede ud af (credit til næstformand, Tina Heide), som jeg har fået lov til at dele et lille udsnit fra nedenfor:

Klik her for at læse artiklen i PDF-format

 

Jeg er simpelthen SÅ stolt af min far (og mor). Udover at være min fuldstændige fantastiske og formidable forældre på fuldtid, har de oveni også formået at passe både fuldtidsjob som at fungere som mine jurister, advokater, sagsbehandlere mm. i både kampen mod som samarbejdet med systemet👊

Jeg er #stolt og fuld af beundring over den fælles ‘arbejdsindsats’ og flid, de ligger for dagen for at hjælpe, støtte og være der 110% for mig.  Jeg er #stolt over deres fælles power, viljestyrke, gennemslags- og handlekraft, gåpåmod som tålmodighed (…både overfor system som overfor min OCD!). Og så er jeg #stolt af deres (med-)menneskelige egenskaber, enorme empati for alle andre omkring dem og engagement i både OCD-øjemed som i Bedre Psykiatri.

Thunps up til alle Jer seje fædre (og mødre) derude. Men, den største thunps up til MIN stærke, seje, skønne, smukke, sanselige og super følsomme og beskyttende far.

Jeg er ELSKER dig og mor endless❤️😘

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *