Tillykke til alle landets studenter 🍾🥂🎈🇩🇰

Tillykke til alle landets studenter 🍾🥂🎈🇩🇰

Tillykke til alle landets studenter #2019

Jeg eeelsker simpelthen denne tid på året. Tiden, hvor alle dage bare føles som sommer,  sol og søndag …HVER DAG! Tiden, hvor hver en skole er gået i hi. Tiden, hvor årets glade studenter springer ud i fuldt flor og pryder gadebilledet med deres (endnu) fine, hvide huer. Ja, simpelthen bare tiden lige nu, lige her omkring Sankt Hans, ‘dig elsker jeg, Danmark, mit fædreland’ allermest.

Både i år som sidste år var jeg så heldig at få lov til at surfe med på følelsernes bølgebrus, da “kronen” blev sat på mine kusinernes børns treårige mesterværk. At se og (gen-)opleve dén havstrøm, der skyller ind af både nervøsitet, spænding som indre bølgeskvulp til forløsningens, lettelsens og frihedens glæde og stolthed i deres, smukke, unge øjne… … what a crazy feelin’!

Et kort øjeblik glemmer jeg, det faktisk er 11 års siden, jeg stod på selvsamme ‘surfbræt’. Desværre var jeg så alvorligt syg på daværende tidspunkt af min OCD, at jeg missede en masse ‘magic moments’ gennem de tre år, studenter-bølgen varede. En tid, der desværre aldrig kommer igen…

 

Jeg ønsker alle landets studenter-dudes KÆMPE STORT TILLYKKE. YOU MADE IT – cheers! 🍾🥂🎈🇩🇰

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *