🎧 Kraniebrud, R4DIO

🎧 Kraniebrud, R4DIO

Kraniebrud, R4DIO

Fredag den 15. maj var OCD dagens “aktuelle artist” (emne, red.) i radioprogrammet Kraniebrud på R4DIO.

Med et af tidens mest “spillede” soundtracks under Corona-19  – lyden/landeplagen af hyppig håndvask og hygiejne – har OCD, med det borgerlige navn Obsessive Compulsive Disorder, for alvor indtaget den danske sundheds-scene og sat sine musikalske fodspor i vores bevidst (…dog på en yderst trist baggrund, at OCD’ens skulle få sit “gennembrud” i befolkningen!).


I denne fredags-live-udgave af Kraniebrud får du et portræt af OCD’en leveret direkte til i din øregang, når ekspert og psykolog Marlene Klindt Bohni deler ud af sin ekspertise og erfaringer, giver gode råd og redskaber til håndtering (både generelt som under COVID-19) samt svarer på lytternes gode spørgsmål.

Lyt med!

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *