På mit natbord lige nu…

På mit natbord lige nu…

Coaching by Christina Schneider

I kan allerede nu godt skrive denne stærke kvindes navn bag øret! Schneider, Christina Schneider. Netop aktuel med sin debut bog “Stop stressen før angsten tager dig” – den første i en trilogi om stress, angst og depression.

 

Christina er “en af os”, hvilket både er udgangspunktet som omdrejningspunktet for hendes seneste udgivelse. Christina lukker os indenfor, da hun selv blev ramt af treenigheden: Stress, angst og depression. Hun beskriver åbent og ærligt, hvordan det om fuldstændig bag på hende, at ”lynet” slog ned i netop hende (…og jeg tror ikke kun, det vækker genklang i mine ører!):

 

Jeg tænkte selv, at jeg havde styr på det. At jeg godt kunne klare det. Jeg havde ikke på noget tidspunkt forestillet mig, at det skulle gå mig så galt”.

Gennem bogens knap 200 sider tager Christina os med på sin rejse for at rejse sig, genvinde som genfinde sig selv, livskvaliteten samt genskabe og generobre balancen i livet. Christina deler og drysser ud af både erfaringer, redskaber, oplevelser, ekspertise og nyttig viden. Og vi, passagere (læsere, red.), får lov til at rejse med på første klasse og til at fylde vores egen bagage/livskuffert med små souvenirs, som vi selv kan rejse videre ud i livet med.

En stærk fortælling af en stærk kvinde, der ønsker at at udbrede et stærkt kendskab til samt nedbryde tabuerne om stress, angst og depression. Det kan jeg kun bakke op om, støtte og hylde. Og Christina gør det – efter min mening – til 🌟🌟🌟🌟🌟

 
Varm anbefaling herfra 🙏
 
 

Nysgerrig efter at vide mere?

Læs blandt andet om Christina Schneider, hendes baggrund som om de kommende bøger i rækken lige her eller på Facebook.
-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *