De største øjeblikke 2019 🥂🍾🥳

De største øjeblikke 2019 🥂🍾🥳

Nytår 2019-2020

I aften – førend det bliver svært at ramme tasterne (🤪– sætter vi punktum i årets sidste kapitel, lukker bogen og fortællingen om endnu et år som årti i, og stiller den op ved siden af de andre årsbøger på reolen.

For endnu et år er gået. Endnu en fortælling er fortalt. Og endnu en bog er klar til at blive sign, sealed and delivered.

2019 blev året, hvor jeg nåede til min 30. udgivelse i livets føljeton. Og jeg tør vist godt både forudsige og spå (som anmelder af egen bog), at i år for mig personligt bliver lidt af en bestseller!

Down 2019’s lane

Så kære læser, lad os sammen bladre tilbage og tage turen ’down 2019’s lane, når jeg nedenfor highligher nogle af mine største øjeblikke fra året, der så småt er ved at gøre nutid til datidens ”der var engang”.

Enjoy…❤️

DE STØRSTE ØJEBLIKKE
2019
RIDDERSHOLM❤️ARENTOFT
I maj måned smeltede disse to smukke hjerter sammen i et ligeså smukt og endeløst "I do", der gav både genklang, gåsehud som gråd på tilskuerrækkerne i den smukt udsmykkede Frederiksberg Slotskirke. En fuldstændig fantastisk, fortryllende, funklende, fuldendt og fablious dag, jeg aldrig vil glemme.
Læs på næste slide, hvordan jeg mødte disse to skønlinger, og hvilken overraskelse jeg havde i ærmet på bryllupsmorgenen →
INGEN KOLDE FUSSER 👣
Jeg havde selvfølgelig sørget for en lille morgengave til dem hver på selve dagen: Et par sokker ...så de ikke fik "kolde fødder" 🤪
TANJA ISABEL • HAIR COUTURE ✂️
Jeg eeelsker simpelthen HVER GANG jeg på besøg hos skønne, søde og smukke Tanja Isabel. I år tog Tanja, finally, springet ud i et nyt eventyr, da hun åbnede så sin helt egen FANTASTISKE salon i Charlottenlund.
...og gæt lige engang, hvem der fik lov til at være Tanjas allerførste kunde i salonen. #kæmpe_ære
Love you honey❤️
Læs, hvordan jeg mødte Tanja i næste slide →
⠀ S ⠀ o
⠀ H ⠀ appy
⠀ I ⠀ 'm
⠀T ⠀ hirty
(...other way round S H I T!🙈)
Previous slide
Next slide

Vær velkommen år 2020 Vær velkommen år 2020

Foran os ligger nu en fin, ny og uskreven bog, hvor der på den første, blanke side, står der:
JANUAR 2020.

Jeg glæder mig – trods OCD’ens mange begrænsninger og udfordringer – endnu engang til at skrive videre på dette, livets, eventyr. Et eventyr, jeg med stadighed (og stædighed!) håber en skønne dag vil skrive sig ind i historien. Historien om den tapre, trætte og tiny OCD-ælling, der skulle SÅ ubeskrivelig mange prøvelser igennem førend både magten, æren og sejren over “the black swan” kunne blive hendes. Førend hun kunne forvandle sig til en stærk, sygdomsfri, selvstændig og smuk svane, der levede lykkeligt til sine dages ende!

Godt nytår, venner

Herfra skal lyde et BRØL og BRAG af et godt og lykkebringende nytår til alle mine ællinger, svaner og andre venner i andedammen. Nytilkomne som nuboende, der på hver jeres måde har været med til at gøre livet worth living.

Jeg glæder mig til at svømme videre ind i 2020 sammen jer.

Kram,  kærlighed og kæmpe skååål herfra 🥂🍾🥳😘

 

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *