📺 LIVE Q&A med Claudia Rex og Alex Klubien-Lund om OCD og COVID-19

📺 LIVE Q&A med Claudia Rex og Alex Klubien-Lund om OCD og COVID-19

Q&A - med Claudia Rex og psykolog Alex Klubein-Lund

Claudia Rex og psykolog Alex Klubien-Lund sendte tirsdag eftermiddag live på Instagram, hvor de svarede på “følger-spørgsmål” og gav gode råd om OCD i forbindelse med Corona/COVID-19.

Mange OCD-ramte oplever netop nu en forværring i symptomer grundet Corona, og flere og flere udviser desværre også begyndende tegn herpå. Det øgede, endog stærkt nødvendige, fokus på hyppig håndvask og hygiejne, taler ikke kun direkte til et gennemsnitligt OCD hjerte; det taler også i høj grad til de ritualer og dermed det, mange af os har kæmpet med og brugt årevis på ikke at gøre; nemlig at vaske og spritte hænder til e bliver hudløse!

Det og mange flere dilemmaer/spørgsmål kan du blandt andet få svar på i videoen nedenfor – eller på Claudia Rex’s Instagram her – hvor du også får psykologens gode råd til, hvordan du bedst håndterer og styrer din OCD gennem COVID-19.

Alex Klubien-Lund
Psykolog og psykoterapeut

Alex Klubien-Lund
Psykolog og psykoterapeut

📸+📺 @claudirex, @alexklubien

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *