Angstens OCDean

Sejl med mig ud på angstens dybe tidevand, og dyk med ned under dens mørke overflade i mine postkort fra underneath it’s surface...

🖤 Friday

Angst og OCD’en holder Black Friday og spammer mig med “gode” og lokkende knaldtilbud i…

Sindets Dag 2020 - World Mental Health Day #wmhd

Sindets dag 2020🎗

Lørdag den 10. oktober er det international Sindets Dag. En dag, der – siden 1992 – er blevet markeret og dedikeret til dels at sætte fokus på, skabe massiv offentlig opmærksomhed omkring samt udbrede kendskabet til psykisk sårbarhed og mental sundhed.

Forside til bogen "Det er okay at føle - en billedbog om angst" - illustreret gennem et hvidt spøgelse med en stor, tung ballon fyldt med angst bundet om livet, og som råber på »hjælp«. Illustreret og forfattet af Simone Thorup Eriksen.

“Det er okay at føle – angst”, Simone Thorup Eriksen

Simone Thorup Eriksen sætter den ene genisteg efter den anden på angstens adskillige ansigter i sin seneste udgivelse, “Det er okay at føle – en billedbog om angst”. En sand gastronomisk lækkerbisken, serveret på en stilfuld og smagfuld bund af illustrative illustrationer, tilsat små, korte oneliners og toppet med følelsernes krydderibladning af, at “det er okay at føle”!

P👊werless, Julie Berthelsen

Julie Berthelsen nedkom den 29. maj med sin nye single “POWERLESS”; en velskabt, musikalsk hitbasker på godt og vel tre minutter og med vægten på at være pårørende til #enafos, født med sindets sårbarhed…