Årets julekort 2022 ❤️

Årets julekort 2022 ❤️

Julekort 2022 ❤️

Kære søde nissevenner ❤️

Du og dine honninghjerter ønskes en rigtig
hjertelig, glædelig og velsignet jul ✨🎄

Samt et  B R A G  af et godt og lykke-bringende nytår 🥂🍾

Jeg håber og slår på tromme 🥁 for, at denne søde juletid vil fylde jeres honningkagehuse med hygge og hjertelighed. Jeres kræmmerhuse med kærlighed og konfekt. Jeres nytår med nærvær og nostalgi.

Når vi om lidt slår sløjfe og knude på året, der snart går på hæld, er det tid til at se tilbage, reflektere og gøre status.

Hvad lærte vi? Hvilke ønsker og drømme fik vi indfriet? Hvad ville vi gerne have haft mere af, håndteret anderledes eller været foruden?

Ved at give os selv denne gave, at se tilbage og reflektere, kan vi drage nytte af vores tidligere erfaringer, slippe uhensigtsmæssige mønstre og adfærd samt sigte mod nye eventyr i horisonten.

HØJT FRA TRÆETS GRØNNE TOP ...ELLER?

For mig har året 2022 været et både begivenhedsrigt som berigende – bedrøveligt som betændt år. Et år, der har været pyntet med lige dele kærlighed og knust hjerte.
Et år, der flettede glæde og lykke sammen med sorg og længsel.

Og et år, der har blandt andet lært mig:

For mig personligt er og vil kærlighed altid være at elske ubetinget. At elske helt uden betingelser. At elske hele pakken og ikke have noget ønske om at lave om på den anden. En opfattelse, jeg har måtte sande, ikke er lige så vist som kirkens halle-jul-jah og amen!

VELSIGNET BUD

Året 2022 har også bragt velsignet bud efter nye veje at gå indenfor behandlingsverden. I foråret fik jeg den nedslående besked, at min sygdom desværre er en behandlingsresistent bandit – min situation stationær.

Det sendte mig ned i en kælder så sort, og efter at være gået i hi og ligget i fosterstilling i nogle måneder, besluttede jeg mig for at tage grødskeen i den anden hånd og bruge min research baggrund til at undersøge og opsøge alternative behandlingsmetoder i både ind- og udland.

ÅBENBARINGEN

Og det skete i de tidlige forårstimer, at håbets dør atter viste sig på klem.

Et håb, der skubbede til både mit etiske som moralske kompas samt gav anledning til mange overvejelser i forhold til, hvorvidt en ny, alternativ, behandlingsvej skulle forfølges og afprøves.

Jeg valgte at forfølge og gå med mit hjerte – for hvad havde jeg at miste? INTET!

I skrivende stund er jeg stadig på forsøgsbasis med denne behandling, der endnu ikke er kommet til Danmark. Jeg håber, at jeg i det nye år får mulighed for at kunne dele mine erfaringer med jer.

JULETRÆET MED SIN PYNT

Stjernen på årets juletræ har uden tvivl været min højtelskede familie og venner – mit dyrebareste guld, røgelse og myrra skær, der gang på gang viser mig, hvad true love er.

At have venner, der er som familie og som sørger for, at jeg ikke skal sidde alene en juleaften, det gør mig så ubeskrivelig varm indeni ❤️

Jeg siger af hele mit bankende julehjerte TAAAK for alle magiske stunder i år og på gensyn i 2023 ✨

Englestøv, gran i håret og knus

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *