Lutter & lykkepiller

Lutter & lykkepiller

Lutter & lykkepiller

Der har været lidt stille på bloggen de sidste dage. Men mine sidste dage har langt fra været stille. Ugen har indtil nu budt på et tætpakket program til søs med en del behandlingsmæssige aftaler.

Men heldigvis har der også været plads til et dejligt besøg midt på ugen; Bambi fik nemlig besøg sin ene “Stampe”, der skøjtede et skønt smut forbi. Og så endda på hendes fridag! Isn’t she just lovely?

(Pssst. er du nysgerrig efter, hvem Bambi, Stampe & alle de andre dyr i min Hakkebakkeskov er? Så finder du svaret lige  her)

Og ved I hvad? Allerede i overmorgen, søndag, får jeg besøg af min anden skønherlige Stampe, der løber mig møde henover isen. The count down has already begun. Lucky, lucky me!

 

 

Mit livs medicin

Disse to muntre, specialiserede kaniner er min ultimative bedste støtte og dyrebareste medicin på hele min liste (!) – at jeg ville ønske, de fandtes på glas og i daglig pilleform!🐰🐰 En ordentlig dosis af deres modgift giver en langt bedre modstandskraft og styrke til at stå OCD’ens dangerous poison imod, end noget andet medicinpræparat! Mange tror fejlagtigt, at min OCD’s værste fjende ligger i den receptpligtige medicin. You’re NOT even close! For livet ligger langt fra i én eller flere daglige præparater. Og livet ER langt fra lutter og lykkepiller på lykkepiller!

 

My gang

Medicinen er en vigtig medspiller. Men den kan hverken alene kurere eller stå ene mand på mål for behandlingen. Medicinen kræver et helt tæskehold af faglige, familiære og fantastiske friends som medspillere til at danne lige nøjagtig dén trup og hær, der kan mandsopdække fjenden fra alle skudvinkler. 360 grader rundt. 365 dage året rundt. Så jeg kan tackle og stå stærkt på mål for modstanderens skyts.

Jeg er så glad og dybt taknemmelig helt ind i hjertet for ALLE Jer, der tager en aktiv del af mit unikke og sammensatte tæskehold. Både Jer jeg kender, som ikke kender. Det varmer langt mere, end I aner. Jeg føler mig meget rig med Jer i mit hjerte. TAK

 

(Det her indlæg skulle egentlig bare handle om to dejlige besøg i ugen, men så tog det lige en hel anden kurs… #mig-i-en-‘muslinge’skal🐚🙈)

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
2 Kommentarer
 1. O´HØJ MATROS! – er der stille sø eller højvande?
  Påsken ligger foran os og flere sejler til Nykøbing Sj. Havn, men en enkelt jolle ses på vej mod Ballerup på fredag…..

  Skulle matrosen have vind i sejlet, bølger i håret og vand i knæene, er der skipperskrå at hente i kahytten nr. 8.
  Mange skæve knubs og knob fra
  HAVHEKSEN

  1. O’Høj i skibet du skønneste havheks
   I dag har søen ligget forholdsvis vindstille med kun enkelte, høje bølgeskvulp i ny og næ. Dagen var dog lidt længere om at lægge fra kaj end normalt (det må være grundet gråvejrets ringe sigtbarhed!) – men søsat blev den med en morgen-rotur på bølgen den blå efterfulgt af lidt praktiske gøremål på dækket.

   Matrosen kigger på vindforholdene fredag morgen og ser om der er medvind til at sejle et smut forbi kahytten nr. 8

   Stort knus & hils hele din besætning mange gange fra mig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *