Lidt i fem…

Lidt i fem…

Lidt i fem…

…var klokken, da jeg vågnede af mørkets stilhed og besluttede mig for at ro en lille tur ud i det, mens fastlandet endnu sov sødt.

Jeg elsker denne stilhedens ekko førend morgengry, morgenstøj og mandags morgenmylder. Jeg ville ønske, jeg her kunne tilføje et “førend, OCD’en fik øjne”… men! Ja, lad os egentligt bare holde her, sætte punktum, full stop!

I stedet vil jeg sætte et “s” på men. Så mens solopgangen endnu tog sine sidste svømmetag i natten, sejlede jeg dér midt på bølgen den morgenrøde – kun omgivet af vindstille vand og en vildt råbende OCD!

Og det kom der denne lille tekst & illustration ud af:

 

 

Go’ mandag aften derude.

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *