Tinge linge tin-OCD-ater

Tinge linge tin-OCD-ater

Tinge linge tin-OCD-ater

I går gik jeg til køjs med dén overbevisning, at i morgen venter atter ‘a brand new day’, og at den kun, KUN kunne blive bedre.
Well, well… too well!

 

Tinge line tin-OCD-ater

I dag vågnede jeg så til virkeligheden og til en OCD, der henover natten havde hidkaldt HELE (!) sit regiment af ‘tin- OCD –ater’, som – allerede før min verden igen viste sig i farver – marcherede de i tik-tak henover mit hovedets slotsplads.

…ikke, at jeg ikke er used to it – for paraden spiller, trommer og fløjter immervæk everyday gennem mit hoveds gader – men at det var et fuldtalligt musikkorps, der mødte ind til vagtskifte, var jeg honestly ikke heeelt forberedt på!  💂️  🥁 🎷 🎺

 

Og hvad stiller man så liiige op med en HEL flok uanmeldte ‘tinge linge later tin-OCD-ater‘?
Tja… bum, bum, bum
😉

 

I mit tilfælde betød det, desværre, endnu engang, at jeg måtte neje dybt og kongeligt for ‘generalen og hans titusind mand’; omprioritere og nedjustere dagens planlagte aktiviteter som aftaler.

 

Og status lige pt.? Ja…

 

🎶 …selvom klokken nu er mange,

og de bør se at komme hjem.

Vil de heller gør’ mig bange,

hele regimentet om igen! 🎶

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *