Kan I holde varmen?

Kan I holde varmen?

Kan I holde varmen?

Kan I holde varmen derude?😅

Sommervarmen er for alvor skyllet ind over vores vidunderlige lille land, der lige nu plasker i tropetemperaturer, smæsker som svaler os i havets læskende lemonade, gir’ gratis omgange i vitamin-D-boden og gør ethvert øjeblik ‘just picture perfect’ med en himmel så blå som viol☀️

Ja, sommeren anno 2018 har i den (varme-)grad smeltet sig ind i både hjerter, haver, høst som historiebøger …og jeg må indrømme – I’m having a HUGE crush on you! Fuldstændig forelsket til langt op over termometers MAX-grænse. Forelsket i sommer. Forelsket i en sommer, der rent faktisk smager af SOMMER! (ingen nævnt, ingen glemt …2017 🙈)

 

Skygge-leg

Ikke desto mindre har jeg den sidste uge haft brug for nogle dage i “skyggen”. Dage til at mærke efter. Lytte efter. Og ikke mindst se efter, at en enkelt, lille OCD-gnist ikke får lov at antænde og brede sig som steppebrand ude af kontrol. For af kedelig erfaring ved jeg efterhånden, hvilke ‘optændingsvæsker‘ (tricks & symptomer) OCD’en bruger forud for sit flammehav; øjenmigræne, blodcyster og et endnu lavere blodtryk end det kroniske lave, jeg i forvejen har!

Men intet bål uden ild. Ingen ild uden tændstikker. Og ingen tændstikkere uden et OCD-offer!

Så når først OCD’en har overhældt mig med sine “tændingsvæsker” (gjort mig lettere ‘antændelig’), bliver det dermed sværere og sværere for mig at stå imod. Kæmpe imod. Og ikke give efter for dens røg(-forgiftning). Og det er desværre her, at tændstikkerne glider ud af hænderne på mig og lige ned i pyromanens gribeklare hænder…
H
ver gang prøver jeg med A L T, jeg har lært om brandslukning (strategier, red.) til at få ram på samt slukke dens flammer. Men hver gang må jeg igen og igen indse, at åben ild ikke er noget, man leger med. Det er og blir’ ukontrolerbart – kun med én vinder.

 

Lige nu arbejder jeg på, at dens kul (ubehag, red.) gerne må gløde (ulme, red.) under mig – UDEN det behøver at føre en brand med sig –  og at dens falske røgalarmer gerne må bimle og balme i baggrunden – UDEN jeg behøver at reagere og sende AL mit mandskab (kontrol og opmærksomhed, red.) dens vej.

OCD er og bli’r som falske brandalarmer, mit hoved endnu ikke kan – men skal lære – at skelne fra de reelle.

 

Derfor vil du, kære læsere, også opleve bloggen lidt tørkeramt for tiden. Men I’ll be back very soon 😘

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *