Angstens typehus 🏡

Angstens typehus 🏡

Previous slide
Next slide

En arkitekttegnet prototype af angstens hus.

(Design Mette Lene Johansson)

VELKOMMEN PÅ ANGSTENS VILLAVEJ

Byggemand Angst (aka min indre bygherre og compagnon) inviterer dig på en krantur henover sin byggeplads.

Du kommer med hele vejen i byggeprocessen – lige fra det allerførste spadestik til det færdigbyggede hus – og du bliver trygt og sikkert guidet gennem hver fase med eksempler og bud på ‘materialevalg‘.

OM HUSET

Angstens udstillingshus er tegnet og tilrettelagt ud fra min viden, baggrund og erfaringer både i som med “byggebranchen” (angst og OCD). En branche, jeg har brugt som tegnebræt til at grave endnu dybere ned i forståelsen af angstens arbejdsmetoder og -processer. Samt til at undersøge, udvikle og udarbejde netop denne prototype

Jeg håber, mit lille husbyggeri kan være med til at skitsere og støbe et både anderledes, visuelt og kreativt indblik i, hvordan angsten bygger sig selv, sit hus som hjem op. Og hvem ved, måske give fundament til eftertanke både for dem med som uden fast bopæl i denne murstensvilla.

Klik på billederne nedenfor for at forstørre dem.

VELKOMMEN PÅ ANGSTENS BYGGEPLADS

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *