Heartbeat

Heartbeat

Heartbeat

Kære alle,

I går formiddags fik jeg desværre et mindre ildebefindende og blev kørt til akutmodtagelsen på Gentofte Hospital, hvor jeg blev indlagt til observation med mistanke om eventuel hjerterytmeforstyrrelse (arytymi).

Det kommer kun en lille uges tid efter, at jeg netop var til undersøgelse/ultralydsscanning af hjertet, hvor jeg blev udredt for kronisk lavt blodtryk og puls.

Heldigvis slog lægerne fast, at der aktuelt ikke er grund til bekymring. Højst sandsynligt var det enten ovenstående lave værdier og/eller i kombination med angst og medicin, der fik mit hjerte til at ‘freestyle’ lidt.

 

Jeg er igen ved godt mod, omend lidt træt, ovenpå en kæmpemæssig, uventet eksponering.

 

Tak til hele Gentoftes dygtige behandlingsteam for at tage sig godt og varmt af mig.

 

Pas på Jer selv og hinanden derude ❤️

 

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *