Snobrødsdej

Snobrødsdej
Snobrødsdej

En lille inspiration til en hyggelig weekend aktivitet/eksponering med familie, venner, afdeling…🧡

God lørdag allemand ☀️

I næste uge fortsætter vi turen bag de lukkede døre!

Pssst… nåede du ikke at læse de andre indlæg i mini-serien “Backstage psykiatriens døre”? Så kan du finde dem lige her , her , her &  her

 

 

Snobrødsdej

  • 3 dl. Lunkent vand
  • 15 g. Gær
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Sukker
  • 2 tsk. Salt
  • 400-500 g. Mel
  • 4-6 stk. Afbarkede pinde (ca. 1 m.)
  1. Kom vandet i en skål og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt olivenolie, sukker og salt.
  3. Rør melet i lidt efter lidt, hæld dejen ud på et let meldrysset bord, og ælt godt igennem.

  4. Lad den hvile/hæve tildækket i ca. 30-45min.
  5. Fordel nu dejen i 4-6 boller, tril hver bolle til en lang pølse og sno dem om de afbarkede pinde.
  6. Bag snobrødene over bål (ca. 10 min.) til de er let gyldne. Husk at vende dem!
    TIP: Bank på snobrødene, lyder de hule – er de færdigbagte.

-lige hilsner & tanker
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *