Sn❄️w me the meaning

Sn❄️w me the meaning

Snow me the meaning

Lige nu, mens angstens snestorm for alvor raser, OCD’ens snebold for alvor ruller og de til sammen for alvor rammer som lammer trafikken på min indre hovedvej – forsøger jeg at stå fast, holde fast, og ikke mindst slå fast, hvem der er Snedronningen ombord på denne skude!

Men det er svært. Helt afskyeligt svært …når isen er glat og bentøjet som Bambis!

Derfor mister jeg let herredømmet og grebet om modet, håbet, livet som troen på fremtiden lige for tiden. I stedet glider jeg, hvad der føles som, kun længere og længere ud på angstens spejlglatte, tilfrosset sø, hvorfra det bliver sværere og sværere at se land.

Min verden får et diset og tåget filter over sig, min hals en isklump, der fryser sig fast og ned langs kindernes kanal smelter, drypper som tør rimfrosten fra mine øjne.

Heldigvis får angsten og OCD’ens kulde, kuling som knasende sne under mig ikke lov til at ligge særligt længe. For mine “Falck-folk” tillader simpelthen ikke at lade mig smelte hen som Frøken tø!

 

Hotspots

Jeg ved, den kommende juletid bliver både udfordrende, ubarmhjertig og umenneskelig hård. Dog varmer jeg mig ved at vide, at jeg har så mange fantastiske varmekilder og hotspots rundt om mig, der kan hjælpe mig med at bryde isen og smelte selv den hårdeste frostkerne af et iskoldt, ubarmhjertigt OCD-hjerte!

 

Snow me the meaning…

Jeg tror aldrig, jeg kommer til at se meningen eller OCD’en og dens vrimlende sneflokke som en ekstra julegave, jeg har været ‘heldig’ at få dumpet ned gennem skorstenen af julemanden.

Men når det så er sagt, er der som bekendt ikke noget, der er skidt for ingenting! Well, well… det kan diskuteres! Men den viser mig at least én smuk ting bag dens indpakning; nemlig, hvem jeg har som en varm moskusdyne om mig i disse kølige tider. It snows me charity. Og størst af alt er kærligheden.

LET  L❤️VE  BE  L❤️VE

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *