Angstens typehus

Angstens typehus

Angstens typehus

En arkitekttegnet prototype af angstens hus.

(Design Mette Lene Johansson 2019)

VELKOMMEN PÅ ANGSTENS VILLAVEJ

Byggemand Angst (aka min indre bygherre og compagnon) inviterer dig på en krantur henover sin byggeplads i dette  3D illustrerede katalog med tilhørende video.

Du kommer med hele vejen i byggeprocessen. Lige fra det allerførste spadestik til det færdigbyggede hus. Og du bliver trygt guidet igennem hver fase med eksempler og bud på materialevalg.

OM HUSET

Angstens udstillingshus er tegnet og tilrettelagt ud fra min viden, baggrund og erfaringer både i som med “byggebranchen” (angst og OCD). En branche, jeg har brugt som tegnebræt til at grave endnu dybere ned i forståelsen af angstens arbejdsmetoder og -processer. Samt til at undersøge, udvikle og udarbejde netop denne prototype

Jeg håber, mit lille husbyggeri kan være med til at skitsere og støbe et både anderledes, visuelt og kreativt indblik i, hvordan angsten bygger sig selv, sit hus som hjem op. Og hvem ved, måske give fundament til eftertanke både for dem med som uden fast bopæl i denne murstensvilla.

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
2 Kommentarer
    1. Hvor er du bare sød, kære Anna – tusind tak 😊
      Ja, jeg prøver at beskrive angstens væsen ud fra forskellige vinkler, som jeg håber kan give et både anderledes og visuelt indblik i en meget usynlig verden. Håber, alt er godt hos dig ❤️
      Masser af hilsner herfra

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *