Tanja Isabel • Hair Couture

Tanja Isabel • Hair Couture

Tanja Isabel Hair Couture

Hermed en lille feriehilsen denne gang fra charmerende Charlottenlund, hvor jeg i mandags nød et besøg i “barndommens sidegade” – et bette kast fra mit Gentoftes “væsens rod❤️

For lige rundt om hjørnet, på en sidevej til Jægersborg Allé – gemmer sig den smukkeste skønhedsperle. Hvis Tiffany var en salon, ville den uden tvivl ligge lige her, på Rådhusvej 2, og bære navnet TANJA ISABEL HAIR COUTURE

Tanja Isabel sætter helt nye standarter for frisøroplevelse med åbningen af Rådhusvej 2 i Charlottenlund.

FRISØRSALONENS SVAR PÅ DIAMANTER

Tiffany’s ikoniske signaturfarve, “Robin’s egg blue“, har her sin bundfarve i rubinstenens rød-orange refleks og striber, der sender et eksklusivt og elegant ekko gennem hver en facet i salonen. Detaljegraden er med anden (be-)toning af højeste karat guld – alt lige fra de forgyldte fodpaneler til de nærmest majestætiske, meterhøje gardiner, der er med til at give rummet sin volumen nok til at drømme stort.

Passion, nysgerrighed, nærvær og forståelse er helt centralt i salonen i Charlottenlund.

TANJA ISABEL

Salonens ejer, Tanja Isabel, har med sin mangeårige erfaring i frisørbranchen lidt af en kandidatgrad i kvalitetsbevidsthed, kompetencer og kundepleje. Hun kan polere selv den mest uslebne diamant, så den træder ud derfra som ”rhinestones shines!

Tanja har haft et (lille!) tilløb på 16 år hos Gun-Britt, før hun i april i år kunne rulle sin rubin-røde markise ud, slå dørene op og byde hjertelig velkommen indenfor til stedet, der er et resultatet af hele sin fantastisk, flotte karriere og professionelle håndværk. Al denne viden, erfaring, kunst og ekspertise er nu er samlet under ét og samme salontag i eget navn. Og Tanja Isabel har i den grad formået at sætte prikken over eget „ I “.

Markisen rulles ud alle hverdage fra kl. 09-17:30 - lørdage 08-13.

BECAUSE YOU WORTH IT

Hele Tanjas univers/koncept er ud fra devisen: “Kunden i centrum”. Og det kan i dén grad både ses og mærkes! Tanja klipper kun én kunde ad gangen, hvilket gør DIG til hendes absolutte midtpunkt og omdrejningspunkt, hvorfra hendes verden går.

Det er ikke uden grund, at Tanja er en af Danmarks mest eftertragtede og efterspurgte frisører, der er booket mange uger ud i fremtiden.

✂  Tanja Isabel • Hair Couture

📍  Rådhusvej 2    2920 Charlottenlund

📞  53 66 00 02

💻  www.tanjaisabel.dk

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *