Are you with me?🕊

Are you with me?🕊

Are you with me?

At der er mere mellem himmel og jord har jeg (næsten) aldrig været i tvivl om. Men således, da der for et par måneder siden tikkede en mail ind, blev jeg alligevel bekræftet (og udfordret) yderlige i dén “tro”.

Det er jo ingen hemmelighed, at der bag mit efternavn gemmer sig sveske gener. Gode gener fra min elskede farfar, der med sine 96 år i bagagen, fløj i forvejen for snart godt og vel 23 år siden. How I do still miss you😘 
 
Vores søsterland har derfor altid stået mit og min families hjerter meget nære. Således…

Ikke én fødselsdag uden de blå og gule farver festede med – side om side – med Dannebrog.

Ikke én sommer uden bilen blev fyldt til bristepunket med Barbie, Baby Born og bamser, der (selvfølgelig!) også skulle med på det årlige sommertogt til farfars fødeby, Laholm.

Ikke én weekend uden farfar hyggede med om middagsbordet, legede titte-bøh og tagfat, fortalte Pippi Langstrøme og andre røverhistorier med sin søde svenske dialekt eller tittade i timevis på min syster och mig, där vi dansede Diggiloo Diggiley!

Minderne er mange og gode, og vil for altid stå lysende klare i mit hjerte. Og specielt ved højtider, mærke- og fødselsdage – som nu, hvor min 30 års venter forude – er det som, minderne lige slår et ekstra slag for at vise, de stadig lever og bor i mig❤️

YOU GOT MAIL

Derfor var det også uden tøven og en kæmpe ære, da jeg blev kontaktet af svenske “ALLAS, der havde set og læst artiklen i Ude og Hjemme , og väldigt mycket ville bringe interviewet til deres svenske læsere!
 

Det gør mig både stolt, rørt og glad, når jeg kan være med til at sætte fokus på, oplyse om og være med til at hjælpe andre ligesindede med angst og OCD – både indenfor som udenfor landets grænser – ved at dele min historie, erfaringer og fortælling. Og så både hopper og danser mit hjerte jo bare lige dét ekstra, når Sverige “kalder”😉

MERE MELLEM HIMMEL OG JORD?

Om det er en tilfældighed eller en hilsen fra oven, skal være usagt og op til den enkelte. Men udgivelsesdatoen for den svenske artikel er som sendt fra himlen! Gæt lige engang, hvilken dag jeg “udkommer” i min farfars hjemland på…?

Dagen, hvor de rød-hvide OG blå-gule flag vil veje i vinden – i mit tilfælde – for 30. gang!

Jeg er ikke længere i tvivl.

Kære farfar ❤️
Jeg VED nu, du følger og forhåbentligt kigger stolt med fra himlen 🕊

💛  YOU ARE (ALWAYS) WITH ME  💛

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
2 Kommentarer
 1. Hej Mette. Jeg læser med glæde din blog. Da jeg ikke ved så meget om OCD, læser jeg med stor onteresse det skriver så fint.

  1. Kære Diana,
   Tusind tak for din søde besked 😊 Det glæder mig meget at høre, du følger med med stor interesse 🙏
   Skriv endelig, hvis du har spørgsmål mm.
   Varme efterårs-hilsner,
   Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *