All in this together 💙

All in this together 💙

Corona #COVID_19

Kære alle

Pas på jer selv og hinanden i denne tid.

Følg Myndighedernes opfordringer, hold øje med coronasmitte.dk og send så masser af kærlighed og karma til vores hårdtarbejdende venner i både sundhedssektor, politi, beredskab, regering, ministerier og mange, MANGE flere brancher og organisationer, der alle kæmper og knokler i døgndrift i denne tid ❤️

We all in this together

Kom så Danmark, lad os vise Coronaen, hvad vi kan. Lad os stå sammen – uden at stævne sammen – lad os sammen løfte i flok 💪 We all in this together! Til de store som små virksomheder med blødende hjerter, til industrien, transportsektoren, restaurations-branchen, butikkerne og alle jer andre; KÆMPE KRAM HERFRA!

Hvis vi skal lykkedes med at bekæmpe smitten, må vi alle tage ansvar og følge de råd og vejledninger, der bliver udstedt.

…og så thumps up til dig, kære Mette Frederiksen – hvis du tilfældigvis skulle læse med 😉 Jeg er #nedemette med din professionelle håndtering af hele situationen.
High five (✋) fra den ene af de tre, der prøvede at presse den fjerde mand ned i “tømmerflåden” (sofaen) til træning for et par uger siden 🙈

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *