“Det er okay at føle – angst”, Simone Thorup Eriksen

“Det er okay at føle – angst”, Simone Thorup Eriksen

Forside til bogen "Det er okay at føle - en billedbog om angst" - illustreret gennem et hvidt spøgelse med en stor, tung ballon fyldt med angst bundet om livet, og som råber på »hjælp«. Illustreret og forfattet af Simone Thorup Eriksen.

Søndagens shoutout går i denne uge til Simone Thorup Eriksen. Hvis ikke, du allerede har hendes navn lagret i hukommelsen, så kan du ligeså godt finde pen, papir og plads til denne talentfulde supernova med det vuns!

For udover at være en fuldstændig fantastisk og inspirerende illustrator, idemager, influencer og innovativ ildsjæl med et imponerende håndelag, kan Simone nu også kalde sig forfatter til et næsten eventyrligt mesterværk: “Det er okay at føle – en billedbog om angst‘”.

SIMONES STREG

Jeg er ikke ekspert i angst.
Jeg er ekspert i at have angst.

Gennem godt og vel 112 sider sætter Simone den ene genisteg efter den anden på angstens adskillige ansigter og finurlige forklædninger, når hun på fineste vis fortolker dens ofte uforståelige, uforklarlige væsen, og lader disse følelser finde deres vej ud gennem sine stemningsfulde, små spøgelser.

Og Simone ved, hvad hun lægger streger til! Hun er nemlig selv #enafos, der har angstens spøgelse boende  på øverste etage – angsten som vores evige skyggebillede – og som hun så fint selv skitserer det: “Jeg er jeg ikke ekspert i angst, men jeg er ekspert i at have angst”. Note to remember og noget, der i den grad tegner både omridset for som den gennemgående hvide spøgelses-tråd gennem hele bogen.

Simone får således med bare få streger sagt langt mere end, hvad en psykolog ville have kunne presse ud af en times session for at finde frem til min angsts væsen! De 200 kroner, som bogen koster, kunne have sparet mig for alverdens tusindkronesedler, tid og talrige spørgsmål fra landets psykologer, der skulle prøve at forstå noget, jeg ikke engang selv forstod eller kunne sætte ord og billeder på.

Simone slår så at sige “bolledejen” op for dig. Og ud fra Simones grundopskrift, der i de fleste tilfælde allerede smager af genkendelse ligefra første side, kan du så tilsætte dine egne ingredienser og herudfra skabe/finde frem til din smag af angst.

Jeg vil varmt anbefale og opfordre alle landets psykologer til at implementere denne billedebog i deres praktiser, netop fordi angst kan være så utroligt svært for både børn som voksne at sætte ord på og beskrive.

EN ILLUSTRATIV APPETITVÆKKER

Simone Thorup Eriksenn
📸: @simonethoruperiksen

Det er okay at føle” er en illustrativ appetitvækker, der rent faktisk smager af noget, der er genkendeligt. Slet og ret fordi, den er skrevet i et (billed)sprog, der er til at forstå, og af mesterkokken hende selv; mesterkokken i at have angst!

En sand gastronomisk lækkerbisken, serveret på en stilfuld og smagfuld bund af illustrative illustrationer, tilsat små, korte oneliners og toppet med følelsernes krydderibladning af, “det er okay at føle“!

Min varmeste anbefaling til ALLE, uanset alder og angst-niveau, og en alletiders ferielæsning til, når du alligevel skal ligge i ‘costa del baghave hele sommeren i år 😉

Kære  Simone,
Det er i den grad okay at føle sig #stolt.
Du har skabt et majestætisk mesterværk, et kreativt kunstværk og et heltigennem helstøbt håndværk!

Tillykke med udgivelsen 

Seks ud af seks spøgelser herfra:
👻 👻 👻 👻 👻 👻

Du kan følge Simone nedenfor:
-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *