En støttende ven 💚

En støttende ven 💚

Ångstväns ambassadører

Mød Ångstväns ambassadører

I selskab med disse seje superladies udgør vi til sammen Ångstväns ambassadør-team.

Alle arbejder vi for gøre en forskel for dig, der kæmper med psykiske udfordringer, herunder angst, OCD, fobier mm. Vi gør vores ypperste til at løfte den psykisk, tunge “sygdoms-arv” til ‘the next level’, således at ingen – hverken anno 2020 som i de fremtidige generationer – skal føle sig alene, anderledes, skamfuld, udstødt eller opleve sindets sårbarhed som et tabu, der skal forties væk!

Vidste du, at... Vidste du, at...
...du på Ångestväns Instagram profil i den kommende tid kan møde os, ambassadører?

Klik på billederne
for at læse mere

📸: Gregers Overgaard | @dandealy | @bildbyran, Tomi Hanninen | @ångstvån | Private.

Derfor stiller vi, ambassadører, os frem. Frem for at give angsten et ansigt. Frem for at fortælle, at du er ikke alene med dine “indre dæmoner”. Og, vigtigst af alt, stiller vi os frem i håbet om at kunne hjælpe, inspirere og måske vise vej i mørket for andre sårbare sjæle derude. For der findes altid en vej – et lille lysglimt for enden af tunnellen, der blinker (vejen) til dig (…også selvom det kan være så umådeligt svært at få øje på lige nu!).

Nogle gange finder lyset først rigtig sin vej, når du har fået luft fra dine tanker, følelser, frustrationer og bekymringer – når du får delt dine tanker med en som lytter, støtter og giver dig plads, tid og nærvær. Med andre ord, en rigtig ven! Men, for mange kan det virke svært – ja, næsten uoverskueligt – at række ud. For hvem skal man række ud efter? Og har man overhovedet nogle at strække hånden ud til?

Støtten skal nogle gange komme fra uventet, udefrakommende kant; eksempelvis fra en person du ikke kender, men som til gengæld kender til angst på enten egen krop, som pårørende eller qua sit professionelle virke. En såkaldt Ångstvän 💚

Med Ångstvän får du din egen lille, lysende ledestjerne, der blinker til dig, når du har brug for den, og som giver dig liv, lys og luft midt i mørket.

Jeg er personligt stolt af at være en del af denne fembande, der repræsenterer et så godt og vigtigt initiativ.

Du kan følge Ångstväns inspirerende arbejde på deres profil lige her 👉

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *