I did it my way…

I did it my way…

I did it my way…

» JEG KOM, JEG SÅ, JEG SEJREDE «

Det var nemlig exactly det, jeg gjorde fredag aften, da jeg satte den ene stilethæl i OCD’en, den anden på gyngende grund og dem begge henover målstregen til min onkel og tantes 70 års fødselsdag 👠💃🎈🇩🇰

And, what a night!

Festen blev holdt i Svanemøllehavnens smukke souroundings; på en aften med både septembersol som stormen Knud i sejlene!
Med førsteparket til Øresund og en panoramaudsigt, der kun blev
endnu smukkere ved skumringstid, kunne fortøjningen til dette lille, magiske aftensejlads således ikke have være tøjlet ret meget bedre!

Aften tog os med ombord på et historisk togt ind i to fantastiske menneskers liv. Blandt andet…

  • Sejlede vi rundt om mindernes mange moler ~ dykkede ned i de bedste fra deres ‘syv verdens-årtiers‘ anekdoter.
  • Krydsede forelskelsens fantastiske farvand ~ fik fortællingen om, hvordan tante 1 mødte sin bomstærke mand.
  • Og vi svømmede ned langs tårernes rørende kanaler ~ når besætningen bød ind med de smukkeste taler

Undervejs steg også ‘skibspræst’ og foredragsholder Michael Brautsch ombord og gav en fantastisk givende, talegave om livet, nuets kraft og om dette særlige øjeblik, vi sammen havde i fredags (nogle af Jer vil måske kende ham som præsten fra “Gift ved første blik” på DR). Brautsch er intet mindre end en fuldstændig fænomenal, fantastisk og fortryllende foredragsholder. Und dig selv at høre og se ham live en dag!

I DID IT MY WAY…

Selvom timerne før festen var svære, angstfyldte og nærmest uudholdelige – så kan INTET hverken sammenlignes eller måles med dén gevinst som sejrsfølelse, jeg – trods trætte og ømme fusser i dagene efter – sidder med i dag; ovenpå så stor en eksponering.

At jeg så ikke kunne være med til langt ud på de sene nattetimer, gør ikke spor. Rom blev jo ikke bygget på én dag! Det vigtigste for mig var, at jeg kom, jeg så og jeg fik fejret min elskede onkel og tante på den måde, jeg nu engang kunne være med.

 

And no matter I DID IT! – I DID IT MY WAY 💪👊

Nedenfor lidt billeder fra aftenen 🎈💃

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *