Agent catwalk 👠

Agent catwalk 👠

Agent catwalk

Mens mit lille skib (side, red) er ved at få sig en fin forårs makeover, kommer her et (forhåbentligt) glædeligt gensyn og slentretur ned af  catwalkens memory lane… enjoy 😊

 

Offentligt udstillingsvindue

Førhen turde jeg ikke indtage de Københavns gader af frygt for, at min OCD ville gøre mig til et “offentligt udstillingsvindue” og massemagnet for nysgerrige, uvidende beskuere. Beskuere, der med næserne mast helt op i butiksruden – betragtede min “catwalk”, som var jeg et underholdnings-show i bedste primetime sendetid.

Ikke, at jeg ikke forstår dem og deres reaktioner. I definitely do! For adskiller vi os en bare brøkdel eller mere til fra gennemsnittet, drages og rettes vores opmærksomhed og spotlight automatisk og øjeblikkeligt derhen. Ikke af ond vilje, er min overbevisning – just a part of human being.

Det har taget mig tid. Lang, laaang tid at nå dertil, hvor jeg i dag kan slentre med rank ryg, det ene krydsede ben foran det andet og hovedet højt hævet over nysgerrige blikke ned af podiet, posere og hvile i min OCD-stil. For mig  blev det altafgørende at omfavne og imødekomme mine tilskuerne (komme undrende blikke og drilskhed i forkøbet). Være åben, ærlig, turde sætte ord på og fortælle, hvorfor jeg agerer, som jeg gør  …when you see me walking down the streets!

 

OCD’ens stiletter

Da jeg med tiden blev mere erfaren i at begå mig i OCD’ens tårnhøje stiletter, kunne jeg endda tillægge og tilsætte min sygdoms-cocdktail et squeeze humor. Vi danskere elsker bare humor! Derpå åbnede der sig en fagre, ny, medmenneskelig omverden op for mig. I stedet for at blive mødt med undrende blikke og drilske grin – blev jeg mødt af hjertevarme og hjælpsomhed. Og tilmed i en grad, der ville sende ethvert dansk termometer i plusgrader og forårshumør disse dage😍

At være bundærlig, turde lukke op, bryde tabuet og vende “vrangen” udad har virkelig været en øjenåbner for mig. En øjenåbner med både positiv og afsmittende effekt på omverdenen. Og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme. Selvfølgelig vil der altid være nogle, der ikke er “kunder” i min butik eller forstår min butiks koncept. Pyt og fred være med dem. På deres vegne håber jeg bare, at al den træning af lattermusklerne munder ud i den vildeste sixpack til sommer!😜

Hvis jeg – med mit lod i livet – kan være med til at sætte lidt kulør, liv og fut i deres samt Hr. & Fru. Danmarks hverdag  – er det sgu hele showet værd!

…og ville verden ikke være et kedelig sted, hvis vi alle gik rundt og var som den ene gennemsnitlige highstreet butik efter den anden? Jeg håber, jeg i nogles øjne kan være et lidt forfriskende “showpiece” på modescenen (gadebilledet, red.), når jeg nu engang har en medfødt OCD-designer/koreograf boende indeni💃

 

Go’ aften allemand,

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *