Livets 10, 20, 30… 🎈 🇩🇰

Livets 10, 20, 30… 🎈 🇩🇰

30. års fødselsdag, 2019

Sødeste venner og følgere ❤️

Mit hjerte har vokseværk! TUSIND TAK for AL Jeres skønne kærlighed, karma og kærlige hilsner, I dryssede ud over mig her, der og alle vegne i går 🎈 🇩🇰

Jeg havde en dag, hvor min mascara drønede ned, som to motorvejsspor, ad begge kinder – både fordi jeg blev rørt til tårer, men desværre også fordi, OCD’en allerede fra midnat ”overraskede” mig med favnen fuld af angst- og ubehagets konfettiregn …øv!

Ellers stod himlen for dagens ”festfyrværkeri” – Thor for det BRAGENDE indslag, da han valgte at kaste sit ”håndtegn” kun 50 meter fra mig⚡️ – og alle I for at gøre første side i mit livs trilogi (so far) uforglemmelig og worth living.


Af ❤️ TAK for Jer!


Kys M😘

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *