Sammen hver for sig 💚

Sammen hver for sig 💚

Hr. & Fru and

Myndighederne har igen talt: Danmark har fortsat brug for at være i “lock down mode” i yderligere to uger (på nuværende tidspunkt), hvis vi skal vi lykkes med at få inddæmmet/minimeret smittespredningen af #covid_19 (…der først forventes at toppe i ugen efter påske!).

Hvis vi skal gøre os nogen forhåbning/forventning om at kunne vende tilbage til vores “normale” dagligdag inden længe, kræver det (stadigvæk) en enorm fælles indsats – kunsten at løfte i flok – og at allemand, ALLE(M)AND følger Myndighedernes råd og retningslinjer, der blandt andet lyder: #blivhjemme #holdafstand #sammenhverforsig …you name it!

Og det er faktisk ikke kun os, human beings, der tager situationen alvorlig. Se lige et pragteksemplar af et powerpar, jeg havde besøg af i morges, og som – trods forholdsregler og afstand imellem – stadig kunne rappe løs!

Så kære Danmark,
Hvis Rip, Rap, Rup og alle de andre ænder fra Andeby kan finde ud af det, så er jeg helt sikkert på, at vi i vores egen andedam også kan.

 

Kærlighed og kys herfra 😘

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *