Mette Lene Johansson, Ångestväns nye ambassadør i Danmark

Mette Lene Johansson, Ångestväns nye ambassadør i Danmark

Mette Lene Johansson, Ångestväns nye ambassadør i Danmark

#stolt_ambassadør

Jeg er meget stolt, ydmyg og beæret over at kunne fortælle, at jeg er ny, dansk ambassadør og ansigt udadtil for Ångestvän i Sverige.

Et fantastisk projekt og initiativ, som jeg tidligere skrev om her, og som jeg både beundrer, brænder for og ser frem til at blive en del af.

For angst er og bliver nemlig ikke kun dansk, Skandinavisk eller Europæisk. Angst er World Wide; et slags globalt “sprog”, der tales af 1 ud af 5 (!) på tværs af nationaliteter, kulturer, religioner, generationer, køn mm.

"a little help from a Friend"

"a little help from a Friend"

Jeg håber, jeg med min erfaring, viden og baggrund dels kan være med til at sætte (yderligere*) fokus på, oplyse om samt udbrede kendskabet til både angst og OCD; men også til, at der er håb og der findes hjælp som støttende skuldre, hvis og såfremt vi er villige til at række ud og tage imod en håndsrækning. En håndsrækning fra en lyttende, opmuntrende og forstående ven, en såkaldt Ångestvän.

* Jeg sender jævnligt et kærligt "smækkys" afsted til vore politikere, befolkning som fjerde statsmagt, når jeg - gennem indlæg og interviews i medierne -forsøger at give de usynlige sygdomme en stemme, et ansigt udadtil som sin rette plads på landkortet!

Det var nemlig præcis, hvad Mathilda Wibero, stifter af Ångestvän, selv oplevede at mangle, da hun var syg med angst. En at dele sine tanker, følelser, frustrationer og bekymringer med. Et sted at komme i forbindelse med andre, der kan støtte, opmuntre og måske være med til at tænde både lys i mørket som første vigtige skridt i vejen mod bedring. For ingen skal føle sig ligeså alene og skamfuld, som Matilda selv gjorde! 

* Jeg sender jævnligt et kærligt "smækkys" afsted til vore politikere, befolkning som fjerde statsmagt, når jeg - gennem indlæg og interviews i medierne -forsøger at give de usynlige sygdomme en stemme, et ansigt udadtil som sin rette plads på landkortet!

Big yes!

Jeg var således ikke én hektar landjord i tvivl om at takke JA, da jeg blev spurgt om at blive dansk ambassadør. At kunne være med til at sætte både ansigt OG angst som OCD på kortet, støtte op om en super sag og initiativ og samtidig være med til at puste troens, håbets og fællesskabsfølelsens vind i sejlene – taler ikke kun direkte til mit hjerte; men direkte til min egen hjertesag ❤️

Jeg er derfor nu officielt en del af Ångestväns seje ‘girl squard’. Et team bestående af ‘the magical M&Ms‘;
Mathilda, Maja-Stina, Moa og Mette. 

Læs mere om os hver især nedenfor ved at klikke på billederne.

Jeg ser frem til at samarbejde om sætte psykisk sårbarhed på landkortet.
Nationalt. Internationalt. World Wide…

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *