Password to paradise and ticket to Heaven 🤍💙

Password to paradise and ticket to Heaven 🤍💙

Tanja Isabel • Hair Couture (august 2020) #2

I dag blev det  e n d e l i g  min tur til at svæve på en lille, lyserød sejrs-sky, da jeg var på besøg hos denne lovely lady, Tanja Isabel!

OCD’en var fra start pænt utilfreds med dagens “udebane”, udfordring og at skulle ud af sin “comfort-zone”. Jeg, til gengæld, var pænt tilfreds med min beslutning om at være den standhaftige prinsesse og dramaqueen, der bare VILLE ud på eventyr.

Og en bedre ‘før-fødselsdagsgave’ end at OCD’en overgav sig, kunne jeg ikke have ønsket mig! Det blev til et overordentligt, dejligt (stjerne)skud af live, love, laugh, light and (temporary) liberty fra OCD’en – OG i det skønneste selskab ❤

Nogle gange skal man ‘bare’ “JUST. DO. IT”, og ikke først spørge om lov hos OCD’en. I dag spurgte jeg således ikke om lov til at være prinsesse for en dag …”kronen” passede bare 👑💪

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *