OCD Awareness Week 2020 🎗

OCD Awareness Week 2020 🎗

International OCD Awareness Week #OCDWeek #iocdf.

I uge 42  b l æ s e r  efterårsferien ind over det ganske, danske land. Det betyder for mange udsigt til et  tiltrængt, lille “vejrskifte” – en 5-døgns prognose, hvor termometeret står på samvær, nærvær og klassisk, dansk hygge, ligeså langt øjet rækker!

Men, uge 42 blæser også en anden – pletvis ukendt – bølge ind over os. En bølge, der bevæger sig langsomt fra Golfstrømen mod vores breddegrader, og som allerede, natten til mandag, er “gået i land” (vundet indpas) flere andre steder på klodens kontinenter. Nemlig bølgen “OCD Awearness Week“, #OCDweek.

#OCDwalk, #DrawYourMonster!, OCD Film Festival, social media challenges og mange, flere fine initiativer til #OCDweek 2020.

HVAD ER OCD AWEARNESS WEEK?

OCD Week, som ugen også kaldes, er en forholdsvis “ny bølge” her til lands (…hvorfor den måske ikke helt endnu har fået “bølgegang i Dannebrog” eller haft de optimale vejrforhold til at kunne “spejle sin top i bølgen blå”).

Ugen blev lanceret tilbage i 2009 af nonprofit organisationen International OCD Foundation, IOCDF*, og har til formål at øge bevidstheden om samt forståelsen af, hvad OCD er, og hvordan det påvirker mennesker.

Hvert år i oktober markerer både organisationer og enkeltpersoner over hele verden ugen med begivenheder, arrangementer og andre velgørende tiltag .

Henover den kommende uge vil jeg forsøge at skubbe “bølgen” lidt på vej ved at dele nogle af de tiltag, der er igangsat. Skulle du kende til nogle danske arrangementer, så send dem hjertens gerne i min mig vindretning.

TAK! 🤍

INFO

*International OCD Foundation er en international en nonprofit organisation grundlagt i 1986 af en lille gruppe mennesker med OCD, og som sidenhen har vokset sig til en stor, medlemsbaseret organisation, hvis ringe spreder sig ud til hele verden. IOCDF kæmper blandt andet for:

Interational OCD Foundation

OCD-RAMTE

PROFESSIONELLE

SAMFUND

-lige hilsner & tanker
Relateret indhold
Kommentarer
Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *